Skip to main content

Mentaalivalmennuksessa kehität itseäsi ja valjastat voimavarasi elääksesi elämää, jonka todella haluat.

Saat lisää potentiaaliasi hyötykäyttöön haluamallasi elämänalueella. Mentaalivalmennuksen avulla luotsaamme Sinut elämäsi “flow-tilaan” koodaamalla mielesi mahdollisuudet ja hyvinvointisi maksimiinsa.

Valmennuksessa voidaan opetella uusia taitoja, kehittää henkisiä valmiuksia, selventää asetettuja tavoitteita, innostaa elämään täysillä, tasapainottaa elämää arjen haasteissa tai vaikkapa auttaa työstämäsi projektin läpiviennissä. Tavoitteen tai tarkoituksen valmennuksellesi asetat Sinä itse.

Elämänhallintavalmennus

Valmennuksessa opetellaan ja vahvistetaan voimavarakeskeisen psykoterapian lähtökohdista yksilö- tai ryhmämuotoisesti psykososiaalisia taitoja ja vahvistetaan kykyjä, joiden avulla asioita saadaan tehdyksi. Tällaisia ovat esimerkiksi suunnittelukyky, asioiden aloittamisen ja loppuunsaattamisen kyky, organisointikyky ja ajanhallintataidot. Valmennuksen kohteena voi olla mikä tahansa elämän osa-alue. Asiakkaan asettamat tavoitteet ohjaavat valmennusprosessia mahdollisimman hyvä arjen ja elämänhallinnan saavuttamiseksi sekä myönteisen elämänpolun rakentamisen tukemiseksi.

Elämänhallintavalmennus soveltuu kaikille henkilöille jotka haluavat kehittää toiminnanohjaustaitojaan.

KYSY LISÄÄ