Skip to main content

Asiantuntijat


Olemme palveluksessasi!

Toimintaa rikastuttavaa yhteistyötä laillistettujen terveydenhuollon ammattihenkilöiden sekä terapiaeläinten kanssa Sinun hyvinvointisi tukemiseksi.

Varaa aika


Siirry ajanvaraukseen

Voit varata aikasi myös puhelimitse 040 1441 991 tai sähköpostitse info@upwego.fi.

Elina Rehmonen

psykoterapia
organisaatiokonsultointi
elina.rehmonen@upwego.fi

Olen koulutukseltani hallintotieteiden maisteri, psykoterapeutti (YET), organisaatiokonsultti ja sairaanhoitaja.

Erityisiä osaamisalueitani ovat arjen hallinnan tukeminen, ahdistuneisuushäiriöiden hoito sekä erityisesti organisaatio-, prosessi- ja liikkeenjohdon konsultointi. Lisäksi erikoisosaamiseeni kuuluu julkisoikeus sekä
sosiaali- ja terveysalan lainsäädäntö.

Tarjoan todellisiin tarpeisiin perustuvia mielen hyvinvoinnin ja valmennuksen kokonaisuuksia yksityishenkilöille ja organisaatioille. Työskentelyideologiani pohjautuu ratkaisukeskeiseen, voimavarasuuntautuneiseen viitekehykseen.

Toimin myös perustamani HouseOfTherapy Oy:n toimitusjohtajana. HouseOfTherapy on uusi ja uniikki palvelumalli, johon kuuluu tällä hetkellä Turussa toimiva psykoterapeuteille, työnohjaajille ja organisaatiokonsulteille suunnattu uniikki palveluyhteisö. Marraskuussa olemme avanneet Suomeen täysin
uudenlaisen terveydenhuollon konseptin, jonka avulla pystymme tarjoamaan terapiapalveluja entistäkin kokonaisvaltaisemmin ja asiakaslähtöisemmin.

Lisäksi olen CupOfTherapy Oy:n perustajajäsen. CupOfTherapy on konsepti, jossa persoonallisten, helposti lähestyttävien eläinhahmojen maailmaa avataan meille ihmisille tärkeiden hyvinvointia sekä mielenterveyttä tukevien piirrosten ja teemojen välityksellä.

Olen Suomen Työnohjaajat ry:n sekä Suomen sovittelufoorumi ry:n jäsen.


Kössi Rehmonen

Ravintola-alan konsultointi
Anniskelun omavalvonnan konsultointi
Golfvalmentaja

Olen rautainen ravintola-alan ammattilainen, erityisosaamisenani ravintola-alan liiketoiminnan kehittäminen. Konsultoin UpWeGo:n asiakkaita sekä uuden liiketoiminnan käynnistämisessä että jo olemassa olevan yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä. Autan hyödyntämään yrityksen kasvupotentiaalin ja sparraan organisaatiota läpi muutoksen. Tarjoan asiakkailleni konsultointia myös tuotekehityksessä ja konseptoinnissa.

Olen toiminut ravintola-alalla yrittäjänä (Bar cafe We Got Beef, Ruokaravintola Balihai, Ruokaravintola Slussen) sekä lukuisissa positioissa alalla niin toimitusjohtajana kuin ravintolapäällikkönäkin.

Erityisosaamiseeni kuuluu myös anniskelun omavalvonnan lainsäädäntö. UpWeGoApps:n kehitysjohtajana vastaan anniskelun omavalvontasovelluksen OmaVaksin kehittämisestä.


In memoriam,

Ilo

Terapiakoira

ilo@upwego.fi

Erityisosaaminen: koirapelon selättäminen, luottamuksellisen ja turvallisen ilmapiirin luomisen edistäminen vastaanotolla, kulinarismi, elämästä nauttiminen

Rakas, niin useita lempeällä otteellaan ja viisaudellaan hoivannut Ilo-koiramme jäi sydämiin.